Algemene informatie

Betaalwijze

Onze artikelen zijn inclusief BTW. Betalingen ontvangen wij graag via iDeal.

Maakt u het toch liever via overboeking naar ons over? Dan ontvangen wij graag uw bestelling via info@meskes.nl.

Levering

Uw bestelling wordt uiterlijk 48 uur na ontvangst van uw betaling verzonden. Haalt u het liever bij ons op dan ontvangen wij graag uw mail op info@meskes.nl om een afspraak in te plannen.

Verzendkosten

De verzendkosten voor emblemen bedragen € 2,- per bestelling. Voor tegels en andere producten gelden verzendkosten vanaf € 4,- per bestelling.

Retourneren
Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@meskes.nl en vermeld daarin je naam, product en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar het adres wat wij in de mail zullen verschaffen. Wij dienen de retour binnen 7 kalenderdagen ontvangen te hebben.
We zullen het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer.

Ruilen
Wil je jouw item ruilen voor een andere maat? Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@meskes.nl en vermeld daarin je naam, en het product. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar het door ons in de mail gegeven adres.  Wij zullen dan de juiste maat na ontvangst van de retour naar u opsturen.

Instructie plakhanger

Bijgesloten bij de tegel vind u een voorgelijmde linnen plakhanger van 30mm max. draagkracht 1kg

Om de plakhanger aan de tegel te bevestigen, dient u de lijmkant van de plakhanger goed nat te maken met water en dan op de door u gekozen plaats aan de achterkant van de tegel te plaatsen. Goed aandrukken en dan minimaal 24 uur laten drogen. Deze tijd is nodig om de lijm goed te laten hechten aan de tegel!

Mèskes is niet verantwoordelijk voor het bevestigen van de plakhanger.

 

Instructie emblemen

Onze emblemen zijn  standaard voorzien van een lijmlaag.

Wij adviseren om het embleem daarna alsnog vast te naaien op uw kleding om loslaten te voorkomen.

Back to Top
Product is toegevoegd aan je winkelwagen