Dit zijn wij

Paaspop 2016

Astrid Lien Renate
Hey!
Mijn naam is Astrid Teklenburg
Moeder van maar liefst 5 kids. Een jongen en 4 meiden. Drukke boel dus bij mij thuis. Maar vooral erg gezellig.
Geboren en getogen Bossche en daar ben ik trots op. Wat hebben we een mooie stad.
Een Oeteldonkertje werd ik met een jaar of twee. Door mijn ouders in mijn eerste kieltje gehesen. Op naar het Amadeirohuis, Casino en de Smidse. Dat kieltje is inmiddels ingeruild voor een heus Oeteldonks jasje, dat elk jaar weer uit de kast komt. Wat een prachtig feest.
In het dagelijks leven hou ik ook van gezelligheid. Leuke dingen ondernemen met de kids, genieten van een lekkere wijn, koken, festival, concert of gewoon een borreltje in onze mooie stad.
Ik werk in de leukste dames kleding zaak van Vught en omstreken. Foxytrends! Daarnaast vind ik het heel leuk om creatief bezig te zijn. Ontwerpen, tekenen, schetsen en bezig zijn met de nieuwe producten voor Mèskes. Helemaal mijn ding.
Ik hoop dan ook dat we jullie ook dit jaar weer kunnen verrassen met echte leuke “Mèskes” producten.
Hoi Hoi,
Mijn naam is Caroline Smith-Siemons
Ben getrouwd en moeder van een stoere meid en een lieve jongen.
Ik ben een echte Bossche in hart en nieren. Den Bosch is MIJN stad.
Ook ben ik een echte Oeteldonker, van kleins af aan al met het Oeteldonk virus besmet, deur die oudjes 😉 Zit al sinds de oprichting van de club bij de CV de Kwaoitongen. Daar ga ik heel graag mee op sjouw. Ook mijn kindjes zijn rasechte oeteldonkertjes, de volgende generatie is dus al onderweg.
Ik vind het heerlijk om te “knutselen”, houdt van gezelligheid, muziek, lekker eten, borrelen. Ik ben een echt familiemens.
Stilzitten komt niet in mijn woordenboek voor! Werk voor een baas, heb een webshop in woonaccessoires en ben een echt Mèske! Dat vind ik misschien nog wel stiekem het aller-leukste.
Daarom hoop ik dat jullie net zo enthousiast zijn als wij, en dat we samen Mèskes tot een succes kunnen maken.
Want tenslotte zijn en blijven we toch Mèskes!
Hallo!
Mijn naam is Renate van Rosmalen-Hooijmans.
Getrouwd en voetbalmoeder van twee knappe zonen.
Ik ben geboren in Kerkdriel maar vanaf mijn twaalfde door studie en uitgaan goed geïntegreerd in het Bossche leven!!
Reeds 18 jaar woon ik in de gemeente ‘s-Hertogenbosch en geloof niet dat ik hier nog wegga 😉
Sinds “de ontdekking” van carnaval in Oeteldonk wordt alles in deze periode aan de kant gezet om zoveel mogelijk mee te maken, te beginnen op 11-11.
Sowieso is thuis zitten niet aan mij besteed. Ik ben graag op pad voor een borreltje, concert of etentje. Vooral U2 concerten bezoeken is een leuke bezigheid geweest de afgelopen periode.
Maar er moet ook gewerkt worden uiteraard, anders is het bovenstaande niet mogelijk! Dit doe ik nu ruim een jaar bij Snijders Advocaten in Den Bosch, hier werk ik vier dagen in de week. Alle tijd die ik daarbuiten overhoud, besteed ik aan Mèskes. Hier haal ik heel veel plezier en voldoening uit.
Ik ben super trots op hetgeen we na bijna 3 jaar hebben bereikt. Veel dingen meegemaakt, een traan en een lach, maar uiteindelijk met name heel veel lol!!

Wij weten wat Oeteldonkers willen